Vi starter Efterfødsel – Stram Op, tirsdag d. 23 nov. kl. 10.00 med Helle Schaltz.

Efterfødsel hos Impuls er en særdeles effektiv træningsform, der med rødder i Pilates, Yoga og Bodytoning, er designet mhp. at finde dig tilrette i din nye krop som nybagt mor. Timen er opbygget med størst fokus på træning af bækkenbund og dybe mavemuskler, så din kernemuskulatur genvinder sin styrke. Du vil således få optimeret din muskel toning efter graviditet og fødsel. Vi arbejder med funktionelle, statiske og dynamiske øvelser, som styrker, toner og udspænder din muskulatur, bindevæv og dine led.

Dit barn bliver så vidt muligt inddraget i træningen, hvor vægten af baby, i forskellige øvelser, styrker din muskulatur, samt stimulerer det nære bånd mellem mor og barn. Sover dit barn bruger vi naturligvis redskaber, til at opnå samme effekt.

Gennem efterfødselstræning opnår du øget kropsbevidsthed, en stærkere muskulatur og forbedret kropsholdning. Du får sved på panden, bliver mere smidig, og du vil opleve større udholdenhed, der forebygger dårlig krops holdning og overbelastnings skader.

Undervisningen foregår i vores store sal, hvor der er god plads til dig og din baby, og med store glasdøre ud til parkeringspladsen, hvor din baby trygt kan ligge og sove i barnevognen, mens du træner samtidig med, at du kan holde øje med din baby.
Vi tager individuelle hensyn til fx gener efter kejsersnit, bækkenløsning eller rectus diastase.

Lys og lyd i træningssalen afstemmes til holdet, vi lægger stor vægt på at vores omgivelser er rolige og venlige, for dig og din baby.

Vi anbefaler du starter din træning op blidt og helst 8 uger efter fødslen, men i princippet kan du gå i gang, så snart du har fået grønt lyst fra din læge.

Foreløbig er der Efterfødsel om tirsdagen, hvor du tilmelder dig fra gang til gang, men hvis interessen er der, laver vi flere hold.  Du er selvfølgelig velkommen til en gratis prøvetime. Ring til Impuls på 45413809 og få booket dig på holdet.

Du kan melde dig ind på månedsbasis medlemskaber, så du også kan benytte alle vores andre hold eller du kan købe et klippekort. Se medlemskaber og klippekort lige her.