Her er chancen for at få ungerne væk fra skærmen og ind i en sund vane. Det er der stort fokus på i denne tid, og med god grund. Masser af børn og unge har svært ved at finde ind i motionsrytmen igen efter corona. Skal vi ikke hjælpe til?

Impuls starter igen Teen træning – super holdtræning for unge mellem 11 og 15 år.

  • Vi tilbyder som sædvanlig vores Teen Cross Fit hold hver tirsdag kl. 16 fra 9.11. Et perfekt mix af både pulstræning og styrkeøvelser i 55 min. i vores store holdsal med fast instruktør, Malene Warner.
  • Derudover har vi en spændende nyhed. Nemlig Teen Cirkel fitness hold i vores maskiner hver lørdag kl. 11.30 – start den. 13.11. Her træner vi to og to i maskinerne efter en let opvarmning. Der er fast instruktør, Christopher, på hver gang. Du bliver guidet og instrueret, så du får det maksimale ud af træningen. Dette er også en super introduktion til, at du kan træne i maskinerne selv eller blive endnu bedre til det.

Man er ikke tilmeldt et fast hold, men booker sig fra gang til gang. Det er selvfølgelig muligt at blive booket fast på holdet i en given periode efter nærmere aftale.

Vi giver meget gerne en gratis prøvetime. Ring blot på 4541 3809 eller skriv på info@impulsmotion.dk

Alm. fitness kan trænes mandag-fredag kl. 12 – 18, lørdag-søndag kl. 11-14, og indenfor hele åbningstiden i selskab med en voksen.

Et medlemskab, hvor du må komme på holdene alle de gange du vil OG træne fitness koster kun 199 kr. om måneden. Tag din mor eller far i hånden og kig ned i Impuls og få meldt dig ind.