NYHEDER I IMPULS

Ventelisterne boomer i Impuls, men ikke kun af de rigtige grunde. Lige nu er der intet max. på antallet af bookinger, hvilket bevirker at nogle medlemmer reserverer plads på helt op til 30-50 hold indenfor de mulige 3 uger, for så at melde afbud i sidste øjeblik. Det betyder at der på dagen, ofte er ledige pladser på holdene. Det ødelægger mange medlemmers, ikke mindst nye medlemmers, muligheder for at planlægge deres træning.

For at få de urealistisk lange kunstige ventelister ned, går vi nu tilbage til at alle medlemmer fra 1.12. maksimalt kan reservere plads på 18 hold indenfor de næste 3 uger.

Lige så snart en af dine reservationer er overstået eller afmeldt, kan du igen reservere op til de 18 hold.

Det gælder for alle, hvilket betyder at der fremover vil være lige så store chancer for at du får plads på præcis de hold, du har lyst til at deltage på.

Hvis der på dagen er plads på et hold, du gerne vil træne på, selvom du har 18 bookinger, kan du deltage alligevel. Henvend dig blot i receptionen, og vi hjælper dig med reservationen.

Nogle af jer vil fra den 1.12. ikke kunne booke flere hold, før I enten har gennemført eller afmeldt jer hold, der vil bringe jer ned under de 18 bookinger.

Sørg også for at behandle ventelistepladser præcis som man behandler sikre pladser på holdene. Meld afbud før hhv. kl. 13 og 20, når du ved du ikke kan komme. Dette vil også hjælpe på ventelisterne.

Fortvivl ikke - det kommer til at fungere godt for alle.

1.12.2023

Vi vil de kunstigt lange ventelister til livs

JANUAR 2024 

Ny polstring på maskinerne

Corona afspritning har været hårde ved polstringen på vores fitnessmaskiner. Vi får i den kommende tid ompolstret alt hvad der trænger, så vi ikke længere river os på revnede puder m.v. Vi beklager generne i denne periode, men husk det er i forbedringernes tegn :-)

November 2023

Appen opdateres den 16.11.

Update 16.11.:

Ja, det fik vi så ikke. Der blev spottet en fejl i opdateringen, som gør at den er tilbage på værkstedet. Nyt kommer snarest.

Vores systemleverandør, BRP, har lovet os en opdatering af appen, Go Active! torsdag den 16.11. HVIS der måtte være ændringer i brugerfladen, så er dette forklaringen. Opdateringen skulle indeholde flere, endnu uoplyste, forbedringer. Vi ser frem til det :-)

20.1.2024

Reparationen i herrernes baderum går desv. til syn og skøn

Entreprenøren, der skulle have foretaget reparationer på gulvet i herrerenes baderum på hans egen garanti, har desværre vist sig ikke at være sin opgave voksen. Efter at have opdaget, at sagen ikke var så nem som han havde troet, dækker garantien “pludselig ikke”. Vi har derfor begæret syn og skøn og afventer lige nu besøg af skønsmand. Det trækker derfor desværre ud med ibrugtagning af baderum og sauna.

MEN vi har fået opsat to midlertidige brusekabiner i omklædningsrummet, der fungerer super godt. Dermed er der igen mulighed for at komme i bad for d´herrer!

Vi holder jer løbende opdateret.