Træningens betydning for det gode liv
Foredrag den 12. marts 2022 kl. 12.00 – v/Jesper Wiener Sørensen
Det er heldigvis gået op for mange, at fysisk træning er nødvendig, hvis man skal holde sig rask og rørig livet igennem. De senere år er der publiceret mange videnskabelige studier, der konkluderer, at den største del af det aldersmæssige forfald, kan forebygges med den rigtige træning.
Men hvilken type træning virker bedst, og hvor stor en indsats skal der lægges, hvis projektet skal lykkes?
Det kan allerede afsløres, at den typiske danske mentalitet med at “lidt er bedre end ingenting” desværre ikke rækker helt. Træningens intensitet og hyppighed bør, for de flestes vedkommende, øges betragteligt, hvis forfaldet skal bremses.
Kroppens evne til at restituere efter træning falder imidlertid med alderen. Derfor kræver det en intelligent træningsplanlægning at balancere nødvendigheden af større træningsintensitet med dårligere restitutionsevne.

I dette 75 minutters foredrag får du syn for sagen, om din nuværende indsats er tilstrækkelig og den rigtige.
Vi sætter tingene lidt på spidsen, men du vil gå hjem med håndgribelig træningsvejledning, der kan optimere din nuværende indsats, i mange tilfælde uden mere tid investeret.
Jesper Wiener Sørensen er blandt landets mest erfarne personlige trænere, og har et hav af relevante uddannelser, herunder Idræt på Kbh´s Universitet og Team Danmark Elitetræner i styrketræning.
Foredraget er gratis for medlemmer.
Pris for ikke medlemmer 95 kr.
Tilmeld dig i online bookingen eller ring på 45413809, og vi booker dig på i receptionen.